WAT DOEN WIJ

TUIN en LANDSCHAP

Of u nu uw tuin volledig opnieuw wilt inrichten of gewoon complementaire elementen wilt toevoegen aan wat al bestaat, wij van Home Improvements kunnen u helpen.

Na het uitwisselen van wat informatie via telefoon of e-mail, komen we bij je langs voor advies en beginnen we aan het creatieve proces.

Wij vinden het belangrijk dat u vanaf het begin betrokken kunt zijn zodat de tuin aan het einde helemaal van u aanvoelt.

Wij bouwen uw tuin vanaf de grond af op basis van onze jarenlange ervaring in de branche.

Wij creëren professioneel afgewerkte tuinen op maat van uw specificaties.

Naast ons eigen team van experts werken wij op bepaalde gebieden samen met specialisten in onderaanneming.

 

RENOVATIE en WONINGVERBETERING

Of u nu een of twee kamers wilt renoveren of uw woning volledig moet renoveren, wij kunnen het hele proces ontwerpen, bouwen en beheren om u te helpen een betere versie van uw huis te creëren.

We kunnen uw project van begin tot eind uitvoeren, omdat we werken met bekwame professionals, waaronder timmerlieden, schrijnwerkers, loodgieters, tegelzetters, elektriciens en decorateurs.

ZWEMBADEN, Design en natuurlijke

Wilt u een strak vormgegeven zwembad installeren om een ​​mooie weerspiegeling in het water te krijgen?

In een strak zwembad met tegenstroom kun je voor altijd blijven zwemmen. Of wil je het waterval, het water horen en zien vallen?

Of heb je het liever natuurlijk? Een zwembad met planten die het water filteren, laat de natuur zijn ding doen zonder kunstmatige waterbehandeling.

Dat kunnen we, en je zult het geweldig vinden!

Wij werken samen met onze zwembadbouwer die vakmensen zijn die het onmogelijke mogelijk maken!